Reperul
Eveniment

Ajutor umanitar pentru Spitalul Județean de Urgență Brăila

Este vorba despre 5 construcţii uşoare din elemente modulare (containere) de la Administraţia Naţională a Rezervelor de Stat şi Probleme Speciale, care vor fi distribuite Spitalului Județean de Urgență Brăila.


Anunțul a fost facut de Prefectura Brăila, care a făcut publică hotărârea CJSU, privind solicitarea unui ajutor umanitar de urgenţă prin distribuirea unor construcţii uşoare din elemente modulare (containere) de la Administraţia Naţionala a Rezervelor de Stat şi Probleme Speciale, în contextul epidemiologic generat de noul coronavirus SARS-CoV-2.

“Art. 1. (1) În urma analizării solicitării primite de la Consiliul Județean Brăila, se aprobă necesitatea și oportunitatea acesteia.(2) În contextul epidemiologic generat de noul coronavirus SARS-CoV-2, se solicită un ajutor umanitar de urgenţă prin distribuirea a 5 construcţii uşoare din elemente modulare (containere) de la Administraţia Naţională a Rezervelor de Stat şi Probleme Speciale, care vor fi distribuite Spitalului Județean de Urgență Brăila.(3) a) Construcţiile modulare sunt necesare pentru reorganizarea zonei de triere a persoanelor care prezintă simptomatologie COVID – 19.b) Zona de triaj poate fi organizată din 5 module de înregistrare/testare/analiză/triaj.

Art. 2. (1) Prin grija Instituției Prefectului – Județul Brăila se vor întreprinde demersurile necesare în vederea obținerii acestora de la Administraţia Naţională a Rezervelor de Stat şi Probleme Speciale, în conformitate cu prevederile legale în vigoare.(2) Recepţionarea şi preluarea construcţiilor modulare de la Administraţia Naţională a Rezervelor de Stat şi Probleme Speciale se vor realiza prin grija Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Dunărea” al Județului Brăila, în conformitate cu prevederile legale în vigoare. 

Art. 3. Prin grija Secretariatului Tehnic Permanent, prezenta hotărâre va fi comunicată instituţiilor implicate şi va fi postată pentru o perioadă de 30 de zile pe site-ul Instituţiei Prefectului – Județul Brăila, http://br.prefectura.mai.gov.ro.”. 

Postări asemănătoare

ROBOGAL 2019 – Expoziție de robotică educațională la Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii

Reperul

Un brăilean de 30 de ani, în comă după ce a provocat un accident grav – VIDEO

Reperul

Klaus Iohannis și-a prezentat programul prezidențial “Împreună pentru România normală”

Reperul