Reperul
Eveniment Galati Social

Al doilea deces cauzat de gripă în județul Galați

* De la începutul sezonului rece, în județul Galați au fost identificate cinci cazuri de gripă, dintre care două au fost mortale *

Noi cazuri de gripă au fost confirmate în ultimele zile în județul Galați. Este vorba despre trei cazuri noi, dintre care unul a fost mortal. ,,O femeie în vârstă de 51 de ani a decedat ieri la Spitalul de Urgență. Avea numeroase afecțiuni, printre care și obezitate morbidă și hipertensiune. Nu fusese vaccinată. Avea gripă cu virus AH1”, a spus Ani Nistor, de la DSP Galați. Femeia fusese transferată la Spitalul de Urgență de la Spitalul TBC și petrecuse recent zece zile în Anglia. Nu se știe unde a contractat virusul.

Celelalte două cazuri noi de gripă din Galați sunt un bărbat de 60 de ani, internat inițial la Spitalul de Urgență si transferat apoi la Spitalul de Boli Infecțioase, și o femeie de 26 de ani, însărcinată în cinci săptămâni, care a plecat acasă din Ambulatoriul Spitalului de Urgență. Va primi tratament la domiciliu și medicul ginecolog va stabili dacă sarcina este sau nu pusă în pericol. Aceștia din urmă suferă de gripă cu virus AH3 si nu sunt vaccinați.

De la începutul sezonului rece, în județul Galați au fost identificate cinci cazuri de gripă, dintre care două au fost mortale.

Citește și:

Un gălățean este primul român decedat din cauza gripei în această iarnă

Postări asemănătoare

#Stați acasă! Plătiți-vă taxele on-line!

Reperul

Poliţistul local al anului are 30 de ani și în 2017 a dat 443 de amenzi. Cea mai bună secție de Poliție Locală este Secția 1

Perfecționare pentru paramedici

Maria Vlad Romaniţă