Reperul
Galati

„Al XXIV-lea Congres al Bobocilor” de la Universitatea Dunărea de Jos

Comunicat de presă: BALUL BOBOCILOR din Universitatea “Dunărea de Jos” din Galaţi este organizat de Liga Studenţilor din Galaţi în parteneriat cu Casa de Cultură a Studenţilor din Galaţi şi Universitatea „Dunărea de Jos”din Galaţi.

Deşi Balul Bobocilor reprezintă o acţiune tradiţională de început de an universitar în toată ţara, la Galaţi acest concept, asumat de 24 ani, îmbracă forme total diferite faţă de cel clasic. Acţiunea în sine, nu se axează doar pe concursul de frumuseţe, ci este construită după toate regulile unui show, regia fiind realizată pe baza unei teme. Anul acesta, în contextul împlinirii a 30 de ani de la Revoluție, bobocii au pregătit o serie de activități ce vor reînvia spiritul „Epocii de Aur”.

Din acest motiv, Balul bobocilor din Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, de-a lungul anilor, a atras atenţia presei locale şi naţionale, fiind cel mai important eveniment de acest gen din întreaga ţară.

Ce se întamplă la Bal? Bobocii selectaţi în urma unei preselecţii, sunt pregătiți aproximativ o lună, prin activităţi specifice, de către coregrafi și regizori de teatru de prestigiu, fiind punctaţi în funcţie de demonstraţiile de talent, atitudine, personalitate, inovativitate, dar și spirit de echipa, de care aceştia dau dovadă la fiecare probă.

Astfel, vă invităm să participați la „CEL DE-AL XXIV-LEA CONGRES AL INTERNAȚIONALEI STUDENȚEȘTI”, pus în scenă de boboci, ce va avea loc in „Sala pașilor pierduți” a Universității „Dunarea de Jos” din Galați, miercuri, 4 decembrie, începând cu ora 19:00. „SERIOS! ACEST CONGRES NU A AVUT LOC NICIODATĂ!”

Evenimentul se va încheia cu un concert al artistului hip-hop MACANACHE în Club Divino, de la ora 22:00. Partenerii evenimentului sunt Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați și Casa de Cultură a Studenților Galați.

Postări asemănătoare

Un TIR încărcat cu floarea soarelui s-a răsturnat la Cuca. Șoferul a fost rănit

Maria Vlad Romaniţă

Mama copiilor bătuți de tată s-a întors din Anglia ca să își ia copiii

Maria Vlad Romaniţă

Două case au ars în urma unui scurtcircuit astăzi, în Galaţi