Reperul
Eveniment Galati

Alarmă falsă la 112

Un individ de 27 de ani a pus pe jar autoritățile din Galați, după ce a sunat la 112 și a lăsat să se înțeleagă că se află într-o situație limită. Imediat după ce a cerut ajutor, omul și-a închis telefonul, iar mai multe echipaje de Poliție au fost dirijate de cei de la S.T.S. spre zona în care a fost localizat apelul.

”La data de 9 iulie a.c., în jurul orei 17.00, Poliția Municipiului Galați a fost sesizată, prin intermediul Dispeceratului 112, cu privire la faptul că un bărbat a apelat serviciul de urgență, de pe o cartelă telefonică prepay,  operatorul auzindu-l pe acesta țipând “Criminalilor dați-mi drumul!”, după care convorbirea s-a interrupt”, informează I.P.J. Galați.

S-a încercat, de mai multe ori, contactarea apelantului, dar rezultatul a fost negativ, întrucât telefonul fusese închis. Mai multe patrule de poliție au fost dirijate în zona în care S.T.S. -ul a localizat apelul, polițiștii efectuând verificări la societățile comerciale și imobilele din zonă.

”Totodată,  a fost întocmit dosar penal pentru infracțiunea de lipsire de libertate în mod ilegal. În urma activităților investigative, și având sprijinul Direcției Operațiuni Speciale, polițiștii au identificat împrejurările în  care a fost efectuat apelul și  persoana in cauză. Este vorba despre un bărbat, de 27 de ani, din comuna Șendreni, din verificări rezultând că, în cursul aceleiași zilei, întrucât manifesta o stare de agitație psihomotorie, acesta fusese preluat de pe stradă, de un echipaj al Ambulanței și condus la Spitalul de Psihiatrie, apelul telefonic fiind efectuat în aceste împrejurări. Polițiștii continuă cercetările pentru soluționarea cauzei”, a mai precizat I.P.J.

Postări asemănătoare

Un nou drum județean modernizat

Reperul

Gripa a mai făcut două victime la Galați

Maria Vlad Romaniţă

Al doilea deces cauzat de gripă în județul Galați

Maria Vlad Romaniţă