Reperul
Alegeri Politic

Alexandru Șerban, în competiția pentru alegerile municipale PNL Galați

Alexandru Șerban, directorul APDM Galați și consilier local PNL, și-a depus astăzi candidatura pentru alegerile municipale care vor avea loc sâmbătă. Din echipa lui Șerban fac parte prim-vicepreședinții: Anamaria Hărăbor și Simona Daniela Vreme.   

”Candidez la funcția de președinte și alături de mine vor candida și toți colegii consilieri locali ai organizației municipale PNL Galați. După cum bine știți, am început un proiect de revitalizare și de modernizare a organizației municipale. De asemenea, se poate observa cu ușurință că noua echipă de consilieri locali este complet nouă și reușește să-și impună pe agenda publică a obiectivelor Primăriei Galați, proiectele pe care vor să le promoveze. Ne propunem ca imediat după ce se termină aceste alegeri interne și alegerile parțiale de la Tg. Bujor, să reluăm contactul cu cetățenii, să facem politica aceea de la firul ierbii, astfel încât toți cetățenii să știe ce își propune Partidul Național Liberal, prin noul Birou Politic Local”, a declarat Alexandru Șerban.

În aceeași competiție, pentru alegerile municipale PNL Galați, s-a mai înscris și Bogdan Manea, care și-a depus candidatura săptămâna trecută.

Postări asemănătoare

Deputatul liberal Vasile Varga susține deschis familia tradițională

Reperul

O nouă condamnare pentru fostul baron local PSD Gheorghe Bunea Stancu

Reperul

Paleologu (PMP): Cele 40 de procente pe care stă Iohannis se pot topi oricând

Maria Vlad Romaniţă