Reperul
Eveniment Galati

Amenzi de 19 000 lei pentru un botez, o logodnă și o nuntă

Sâmbătă seară, polițiștii din cadrul IPJ Galați, împreună cu jandarmi, inspectori din cadrul OPC, DSP și ITM, au făcut verificări, pe raza de competență, cu privire la modul de respectare a măsurilor pentru împiedicarea răspândirii infecției cu virusul Sars Cov2.

”Au constatat că în incinta unui salon de evenimente, situat în municipiul Galați, str. Brailei, se desfășoară un eveniment privat (nuntă de argint), la care participau aproximativ 70 de persoane. Evenimentul a fost întrerupt, iar participanții au părăsit locația, administratorul societății comerciale fiind sancționat contravențional cu amendă în valoare de 6 000 de lei. Cu ocazia aceleiași activități, polițiștii au constatat că un alt eveniment privat (botez) se desfășura la punctul de lucru al unei societăți comerciale, din localitatea Sat Costi, comuna Vânători, la acesta participând 30 de persoane. Și în acest caz, administratorul societății a fost sancționat cu amendă contravențională, în valoare de 6 000 de lei, evenimentul fiind întrerupt”, a precizat Gabriela Costin purt. de cuv. IPJ Galați.

Tot sâmbătă seară, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Tecuci au făcut verificări, pe raza de competență, cu privire la modul de respectare a măsurilor pentru împiedicarea răspândirii infecției cu virusul Sars Cov2, ocazie cu care au constatat că, în incinta unui restaurant, de pe strada Nicorești, din municipiul Tecuci, este în desfășurare un eveniment festiv (petrecere de logodnă). Polițiștii au legitimat cele 30 de persoane găsite în incinta restaurantului și au întrerupt desfășurarea evenimentului. În urma verificărilor, s-a constatat că niciunul dintre participanți nu figurează în evidența persoanelor diagnosticate cu Covid 19. Totodată, administratorul societății comerciale care a organizat evenimentul a fost sancționat cu amendă contravențională în valoare de 3 000 de lei , iar localul a fost închis. 

Postări asemănătoare

Noi măsuri restrictive la nivelul județului Galați

Maria Vlad Romaniţă

VIDEO Incendiu la o clădire de patrimoniu din centrul istoric al Brăilei

Reperul

Scandalul diplomelor medicale false ar avea o protagonistă din Galați

Maria Vlad Romaniţă