Reperul
Social

Amenzi de peste 30.000 de lei date pentru nerespectarea regulilor de prevenire a SARS- CoV-2, în ultimele 24 de ore

1 930 de gălățeni s-au infectat cu noul coronavirus, de la începutul pandemiei, 116 au decedat, iar 995 s-au vindecat. Dintre cei infectați, 181 sunt cadre medicale de la Spitalul de Urgență. La nivelul județului s-au făcut până acum 16 940 teste.

Continuă seria controalelor făcute de autorități pentru verificarea punerii în practică a măsurilor legate de prevenirea infectării cu noul coronavirus. ”În ultimele 24 de ore, sub coordonarea Instituției Prefectului Județului Galați, structurile teritoriale M.A.I. din județul Galați, alături de reprezentanți ai I.T.M., D.S.P., A.N.P.C., A.N.S.V.A. au acționat în sistem integrat pentru combaterea răspândirii noului coronavirus. Au fost verificate 186 de societăți comerciale, au fost aplicate 66 sancțiuni, cea mai mare parte dintre acestea referindu-se la nerespectarea măsurilor de protecție individuală, privind prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid-19, sau la participarea persoanelor fizice la activități în spațiul public, pentru care au fost instituite restricții”, se arată în inforarea transmisă de reprezentanții Prefecturii Galați.

Valoarea totală a sancțiunilor se ridică la 30 650 lei. Totodată, reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Galați au făcut opt controale igienico-sanitare în urma cărora au fost aplicate două sancțiuni contravenționale, în valoare de 5 000 de lei, pentru nerespectarea măsurilor individuale de protecție a vieții și pentru limitarea efectelor tipului de risc produs asupra sănătății persoanelor. 

Postări asemănătoare

Începe o nouă etapă de dezinsecție

Reperul

Olimpicii și sportivii de performanță de clasa a XII-a susțin Bacalaureatul mai devreme

Reperul

Ce categorii de persoane vor putea ieşi mai repede la pensie

Reperul