Reperul
Eveniment Politic

Andrei Postică a demisionat din USR

Andrei Postică, senator USR Galați, a demisionat din partid. Vestea a fost dată de politician într-o postare pe Facebook. Acesta a mai anunțat că va rămâne senator neafiliat.

„Vă anunț, cu mare tristețe, că momentul pe care nu mi l-am dorit a sosit. Acum câteva minute mi-am înaintat demisia din USR și voi activa ca senator neafiliat în Parlamentul României. După 7 ani despărțirea era inevitabilă. Ce îmi doresc eu să fac nu se regăsește în agenda actualei conduceri, conducere care a avut de-a lungul timpului sprijinul meu, încrederea mea, votul meu. Suntem în garnituri de tren diferite de ceva timp iar astăzi macazul ne-a trimis spre alte direcții. Sper ca demisia mea să fie una cu folos pentru ambele părți .Rămân senator neafiliat, îmi voi duce la capăt mandatul în folosul cetățenilor și al României și voi face tot ce ține de mine pentru a respecta Constituția României și statul român. Mulțumesc colegilor de bun simț, educați și inteligenți care mi-au fost aproape, mi-au fost sprijin. O adevărată oază într-un deșert de ipocrizie. Fără ei ar fi fost infinit mai greu. Mulțumesc USR pentru tot ce mi-ai oferit și învățat în toți acești ani. O lecție de viață care m-a maturizat deplin și care mi-a arătat cu adevărat fața politicii din România.Când Dumnezeu închide o ușă…. deschide undeva o fereastră. Râmas bun USR…!”, a scris pe contul său de Facebook Andrei Postică.

Vom reveni cu detalii!

Postări asemănătoare

Klaus Iohannis, în dialog cu cetățenii: Nimeni nu a reușit să-i îngenuncheze pe români și PSD în veci pururi nu va reuși

Reperul

Un tricolor gigantic, purtat pe arterele Galațiului

Reperul

Sediul USR Galați, vandalizat

Reperul