Reperul
Cultural

„Angajare de clovn(i)”, un spectacol al studenților Facultății de Arte

* Reprezentația va avea loc vineri, 12 aprilie, la ora 19:00,  în Sala SB03 a Facultăţii de Științe și Mediu, din Domnească 111 *

„Vineri, 12 aprilie 2019, ora 19:00, în cadrul „Întâlnirii Şcolilor de Teatru”, studenţii anului III Actorie, clasa lector univ. dr. Adelaida Zamfira (Costache) din cadrul Facultăţii de Arte a Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi vă aşteaptă la spectacolul lor de licenţă „Angajare de clovn(i)”, un studiu după piesa lui Matei Vişniec, având ca temă principală manipularea în cadrul unui sistem închis, ceea ce duce la distrugerea relaţiilor umane”, a anunțat Universitatea „Dunărea de Jos”.

„Trei clovni tineri se reîntâlnesc, în urma unui anunț de angajare, într-o sală de așteptare.  Ușa la care bat, este o poartă spre necunoscut. Angajatorul devine un diavol modern, care îmbracă haine de business, iar circul din care vin devine  societatea zilelor noastre. „Eşti talentat? Ai simţul umorului? Ai fost întotdeauna clovnul clasei? Vino la noi! Doar aici îți poți găsi locul!”. Cu naivitatea clovnului, a sincerității tinereții, se prezintă la un casting, devenind doar instrumente în mâna unui angajator. O temă incomodă și actuală, dincolo de cheia comică a spectacolului”, a comunicat instituția de învățământ superior.

Din distribuție fac parte: Eduard Nanu, Andrei Călina, Silviu Dobre și Mihai Păun.

Spectacolul va avea loc în Sala SB03 a Facultăţii de Științe și Mediu, din str. Domnească nr. 111.

Postări asemănătoare

Vernisaj al expoziției ”Moștenirea bănățeană”, mâine, la Muzeul Spiritualității Creștine

Reperul

Expoziție retrospectivă Ion Gâță la Galeriile de Artă din Brăila

Reperul

Concerte estivale pe Faleza Dunării şi în Grădina Publică

Reperul