Reperul
Braila Politic

Antoaneta Ioniță – PNL Brăila: Copiii Brăilei trebuie să beneficieze de programe gratuite after-school și de alimentație diversificată în timpul orelor de școală!

Într-un comunicat de presă, Antoaneta Ioniță, deputat PNL de Brăila arată că pe lista sa de priorități în noua sesiune parlamentară se află măsuri care vizează Educația, Sănătatea, Economia.

„Sunt inițiator al mai multor legi pentru aceste domenii și sper că voi reuși în această sesiune să trecem prin parlament acte normative care vizează reorganizarea cabinetelor medicilor de familie, dar și proiectul prin care gărzile medicilor să fie recunoscute ca vechime în muncă și luate în calculul pensiilor. Pentru mine, acesta rămâne un proiect important, care ar remedia o gravă inechitate, în ciuda încercărilor parlamentarilor PSD de a-l îngropa prin sertare” susține Ioniță.

Ea este de părere că este nevoie de măsuri legale clare pentru ca școlarii să poată beneficia de toată susținerea.

„Copiii și elevii județului Brăila au și ei nevoie de susținere. Avem în vedere proiecte care să permită introducerea în școli a unei alimentații diversificate, de care să beneficieze toți cei mici, extinderea programului ”after school”, care să le ofere modalități moderne de educație, dar care să însemne și pentru părinții aflați la muncă un confort că-i știu pe cei mici în siguranță. Reglementarea situației transportului elevilor și profesorilor navetiști și un sistem eficient de burse, care să facă atractiv îmbunătățirea învățământului profesional, pe fondul unei crize tot mai accentuate, reclamate de piața muncii, sunt alte priorități pe agenda parlamentarilor liberali”, declară Ioniță.

„După doi ani și jumătate de lipsă de predictibilitate fiscală și legislativă, de modificări făcute pe genunchi, de lipsă de investiții, a venit momentul ca și mediul de afaceri să beneficieze de măsuri de însănătoșire. Eliminarea supraimpozitării contractelor part-time și eliminarea supra-accizei la carburant, stimularea agenților economici care își plătesc la zi dările la stat, posibilitatea companiilor de a-și stimula și fideliza angajații prin utilizarea unui procent din impozitul pe profit datorat la buget sau scutirea impozitării profitului reinvestit pentru mijloacele de transport noi sunt doar câteva dintre măsurile de care mediul economic românesc și cel brăilean, unde se creează plus-valoare și locuri de muncă, are nevoie de urgență”, susține într-un comunicat Antoaneta Ioniță.

Postări asemănătoare

Brăila | Bărbat din Argeș retinut pentru pornografie infantilă 

Reperul

Opt primari din Brăila îl susțin oficial pe fostul premier Mihai Tudose și Pro România

Reperul

VIDEO Limbaj de consilier municipal PSD în timpul unei ședințe on-line CLM – “F**u-vă muma-n cur”

Reperul