Reperul
Politic

Deputatul PNL Antoneta Ioniță: Derapaje peste derapaje! Și toate făcute în numele votului primit în 2016

* Deputatul PNL critică greșelile majore comise de coaliția PSD-ALDE, greșeli care au atras critici vehemente din partea Uniunii Europene *

Deputatul PNL de Brăila, Antoneta Ioniță, critică derapajele coaliției de guvernământ, derapaje care au atras critici vehemente din partea Uniunii Europene. “România a fost criticată de aproape toți eurodeputații prezenți la Strasbourg, în frunte cu prim-vicepreședintele Timmermans – un reprezentant de seamă al social-democraților europeni. Dânsul a vorbit despre derapajele înregistrate în lupta anticorupție, afirmând că GRECO și Comisia de la Veneția sunt în total acord cu punctul de vedere al Comisiei Europene. (…) Răspunsul oficialior, care nu a întârziat să apară, a reprezentat un alt exemplu de derapaj politic. S-a vorbit despre amenințări brutale, despre afectarea imaginii României, despre rea-credință și dezinformare. Social-democrații români au atacat un important membru al familiei europene din care fac parte, fără a avea niciun fel de logică politică. Mai mult, din rândul PSD s-a despins chiar și un atac la ambasadorul SUA, cel mai important aliat al țării noastre, motivul fiind acela că Hans Klemm ne-a arătat oglinda. A fost suficient pentru ca un parlamentar social-democrat să-l catalogheze pe oficialul american ca având un discurs “SECURISTOID” și să-i ceară EXPULZAREA din România. Derapaje peste derapaje! Și toate făcute în numele  poporului, în numele votului primit în 2016”, a declarat Antoneta Ioniță.

Deputatul PNL a punctat, totuși, că și PNL a greșit, la alegerile din 2016, când partidul s-a prezentat nepregătit în fața electoratului și i-a oferit practic victoria pe tavă PSD-ului. “Dacă vrem să fim corecți, să nu dăm dovadă de ipocrizie și să ne asumăm greșeala din acel an, când noi, PNL, am fost departe de așteptările românilor, dându-le, astfel, posibilitatea celor de la PSD și ALDE să conducă România”, a afirmat parlamentarul liberal.

Postări asemănătoare

Amendamentul prin care se reduce vârsta standard de pensionare pentru gălățeni a fost adoptat!

Reperul

Paul Ichim, despre relația cu George Stângă: “Chiar vreți să auziți niște vorbe din spatele blocului?”

Sorin Rugină

Dan Nica: România, între beneficiarele principale ale subvențiilor UE pentru relansare economică

Reperul