Reperul
Economic

Apan a lansat noile modele Audi A6 și Q8 pe piața locală

* Cei interesați sunt așteptați la showroom-ul din Galați, unde pot testa noile tehnologii disponibile pe mașinile lansate *

Audi Roadshow este evenimentul organizat de dealerul Apan Automobile Audi prin care a marcat lansarea pe piața locală a două modele: noul A6 și Q8, un nou venit în familia Q. Lansarea a avut loc în prezența pilotului Mihai Beldie și a copilotului Severina Beldie, ambii participanți în Campionatul Național de Raliuri.

Audi A6 este un upgrade în clasa Business, mizând pe confort și accesibilitate, pe sportivitate, cu direcția integrală dinamică, și pe designul exterior elegant și cel interior progresiv, cu cinci linii ornamentale.

De mare atenție s-a bucurat și noul Q8, care combină tot ceea ce reprezintă marca Audi. Interiorul SUV-ului Coupé cu patru uși are un caracter lounge: spațios, luxos, cu o rețea bine definită. Sistemele de operare inteligente și navigația high-tech conduc direct în era digitală. Suspensia și motorizarea oferă o agilitate sporită – la nevoie, chiar și pe teren accidentat. Dinamica și confortul sunt sporite prin virarea roților spate cu ajutorul sistemului all wheel steering. La exterior, cu un nou singleframe impunător în design de octogon, Audi Q8 dezvăluie nouă înfățișare a familiei Q. Grila cu aspect puternic în combinație cu spoilerul tras în față și gurile de ventilație mari, puternic conturate, subliniază look-ul încrezător.

La fel de încrezători au plecat în drive-test și invitații care, în prezența celor doi piloți, s-au bucurat de 3 ore de aventură în spectaculosul peisaj dobrogean.

Apan Automobile Audi îi așteaptă pe cei interesați la showroom-ul din Galați, unde pot testa noile tehnologii disponibile pe mașinile lansate.

Postări asemănătoare

O navă de croazieră polară este construită cu tablă groasă de la Galați

Reperul

La Târgu Bujor, culesul viei a început deja

Maria Vlad Romaniţă

Ionuț Pucheanu: Picu Roman a exagerat în mare măsură!

Sorin Rugină