Reperul
Eveniment Galati

Arbori „asfaltați” din greșeală de o echipă de muncitori

Câțiva muncitori trimiși să asfalteze o stradă au făcut exces de zel și au pus asfalt până la baza arborilor. Când pozele cu arborii în asfalt au devenit virale, reprezentanții Primăriei au trimis echipa să repare greșeala. Deocamdată, lucrarea a fost oprită.

„O echipă din cadrul Gărzii de Mediu Galați s-a deplasat la fața locului și a sistat lucrările de refacere. Domnii au început să refacă lucrarea, dar vom cere  refacerea totală a zonei pentru  remedierea situației. După verificarea situației de către echipa de  comisari, se vor lua măsuri conform legislației în vigoare“, a  precizat Ionuț Bejan, comisarul șef al Gărzii de Mediu Galați. Reprezentanții Primăriei Galați și-au recunoscut eroarea.

„Este vorba despre greșeala unei echipe care a dat dovadă de exces de zel asfaltând integral acea porțiune de trotuar. S-a dispus remedierea în regim de urgență, precum și o anchetă internă în vederea luării măsurilor administrative corespunzătoare. Fiecare copac din oraș este important, prin urmare s-a intervenit foarte repede pentru salvarea arborilor din zonă”, a fost punctul de vedere remis în scris de către reprezentanții Primăriei Galați.

Postări asemănătoare

(VIDEO) A urcat la volan băută și fără permis

Maria Vlad Romaniţă

Și-a atacat fetița cu ciocanul

Maria Vlad Romaniţă

(VIDEO) Operațiune de salvare la Jirlău

Reperul