Reperul
Economic

ArcelorMittal Galați către industria navală: Suntem gata să propunem noi mărci de oțel

* Combinatul ArcelorMittal Galați a găzduit reuniunea trimestrială a producătorilor navali din România, ANCONAV *

Combinatul siderurgic ArcelorMittal Galați a găzduit, în premieră, reuniunea trimestrială a producătorilor navali din România, ANCONAV. Gazdele lor, directorii combinatului, și-au reiterat angajamentul de a-i oferi industriei navale produse adaptate cerințelor pieții.

“Industria navală reprezintă un segment-cheie în portofoliul nostru de clienți. Suntem fericiți să putem împărtăși cu constructorii de nave atât succesele transformării noastre cât și ambițiile legate de viitor”, a spus Bogdan Grecu, directorul general al ArcelorMittal Galați-Skopje.

“Căutăm să oferim utilizatorilor de tablă navală cele mai bune pachete personalizate de soluții tehnice și logistice pentru proiectele pe care șantierele navale le derulează. Suntem gata să propunem noi mărci de oțel, potrivite cu cerințele din ce în ce mai provocatoare ale industriei navale”, a declarat Bogdan Ifrim, director de vânzări și marketing al combinatului.

Reprezentanții industriei navale s-au reunit pentru întâlnirea trimestrială a asociației profesionale a producătorilor navali și au vizitat Furnalul nr. 5, recent modernizat în urma unui pachet investițional de peste 120 de milioane de euro, Oțelăria (în modernizare acum), precum și Laminorul de Tablă Groasă nr. 2.

Postări asemănătoare

Ajutoare de câteva mii de lei, de la stat, pentru cei afectați de inundații

Reperul

Asigurarea obligatorie pentru locuințe se scumpește

Reperul

Martens – Berarul tău local

Reperul