Reperul
Eveniment Galati

Arestat preventiv pentru conducere fără permis și fugă de la locul accidentului

Un individ din Galați care deși nu avea permis de conducere a urcat la volanul unui autoturism și a pornit într-o plimbare prin Galați. A fost avertizat de un echipaj de Poliție să oprească, însă bărbatul și-a continuat cursa ilegală. În timpul urmăririi, individul a lovit cu mașina un bărbat, dar nu a oprit să vadă în ce stare se află victima, ci a călcat și mai tare pedala accelerației. Într-un final a fost oprit de polițiști, însă, în fața oamenilor legii a declarat că nu el s-a aflat la volan.

”În seara datei de 27.04.2021, în jurul orei 1930, inculpatul, deşi nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, a condus un autoturism marca BMW, în care se mai aflau alţi doi tineri, pe strada Română şi strada Tecuci din municipiul Galaţi, apoi pe strada Sf. Spiridon, unde, fiind urmărit de un echipaj de poliţie, a accidentat o persoană, care se afla la marginea suprafeţei carosabile şi intenţiona să urce într-un autoturism. După accidentarea persoanei vătămate, inculpatul şi-a continuat deplasarea pe strada Sf. Spiridon, iar apoi pe strada Mihai Eminescu, unde a fost interceptat de organele de poliţie, pretinzând că nu el s-a aflat la volanul autoturismului. În urma accidentului, persoana vătămată a suferit leziuni traumatice la piciorul stâng, evaluate medico-legal ca necesitând pentru vindecare 10-14 zile de îngrijiri medicale. Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor cauzei şi stabilirii răspunderii penale”, informează procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Galați.

Individul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile și este cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de ”vătămare corporală din culpă”, ”conducerea unui vehicul fără permis de conducere” şi ”părăsirea locului accidentului”.

Postări asemănătoare

Conferință de speologie la Grădina Botanică: “Pe urmele lui Emil Racoviță în cercetarea științifică a peșterilor”

Reperul

#WeAreNATO: Militari de rang înalt vin joi la Galaţi pentru a le vorbi studenţilor despre Alianţa Nord-Atlantică

Reperul

Taximetrist tâlhărit și bătut

Maria Vlad Romaniţă