Reperul
Braila Eveniment

Arme și macete descoperite de polițiștii brăileni

Polițiști din cadrul Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, Serviciul de Investigații Criminale, Serviciul pentru Acțiuni Speciale și a polițiilor orășenești sprijiniți de jandarmi, au efectuat 9 percheziții la domiciliile mai multor persoane, pe raza județului Brăila, în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor și pentru combaterea infracțiunilor cu violență.

Astfel, la domiciliul unui bărbat, în vârstă de 64 de ani, din municipiu, au fost descoperite și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, o armă letală și 18 cartușe letale aferente armei, deținute ilegal. În urma verificărilor efectuate de oamenii legii, s-a stabilit că arma găsită figurează ca bun căutat de autoritățile din Italia. De asemenea, la domiciliul unui bărbat, în vârstă de 55 de ani, din municipiul Brăila au fost descoperite și ridicate trei macete, trei cuțite și un obiect artizanal tăietor-înțepător cu lama de 20 de cm. Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila.

Postări asemănătoare

(VIDEO) Inundații în Valea orașului

Maria Vlad Romaniţă

Indivizii care au vandalizat mai multe mașini au fost prinși

Reperul

Brăila: Un deces cauzat de virusul gripal, patru suspiciuni de gripă și peste 700 de cazuri de infecții ale căilor respiratorii

Reperul