Reperul
Cultural

Artistul gălățean Florin Mihailovici își vernisează expoziţia „Colors of my way”

* Evenimentul va avea loc miercuri, 23 mai, în holul Facultății de Inginerie *

Artistul gălățean Florin Mihailovici își vernisează prima expoziţie de pictură, „Colors of my way”, miercuri, 23 mai, de la ora 18:00, în spațiul cultural deschis „Nicolae Mantu” din cadrul Facultății de Inginerie a Universității „Dunărea de Jos” din Galați.

„Va fi pentru prima dată când lucrările lui Florin Mihailovici, parte dintre ele aflate în colecții private din SUA, Canada, Argentina și România, vor fi prezentate publicului gălățean”, au comunicat reprezentanții artistului.

Expoziția va putea fi vizitată între 23 și 26 mai în spațiul cultural deschis „Nicolae Mantu” din cadrul Facultății de Inginerie, iar unele lucrări pot fi văzute și pe pagina de Facebook „Colors of my way”.

Florin Mihailovici s-a născut în 1957 la Galați, într-o familie de iubitori și colecționari de artă. A cochetat încă de copil cu pictura, urmând pentru o perioadă de timp cursurile Școlii Populare de Artă. În anii ’80, a încercat noi tehnici de grafică pe cartoane de pictură preparate pentru tehnica în ulei şi iconografie neobizantină, realizată în sidef și metal. După 1989, s-a dedicat profesiei de inginer, pe care a urmat-o vreme de 30 de ani, pictând ocazional. În ultimii ani, s-a dedicat pasiunii pentru pictură, tablourile realizate fiind acum reunite în colecția „Colors of my way”.

 

Postări asemănătoare

Expoziție inedită la Muzeul de Istorie ”Paul Păltănea”

Reperul

Premieră la Teatrul Dramatic: O REPETIȚIE MOLDOVENEASCĂ

Reperul

Recital vocal-instrumental, vineri, la Palatul „Lyra” din Brăila

Reperul