Reperul
Administratie Galati Social

Aşa vor arăta adăposturile pentru călători din staţiile Transurb

* Circa 150 de astfel de adăposturi vor fi montate în municipiul Galaţi *

Stațiile pentru mijloacele de transport în comun din Galaţi vor avea, în sfârşit, adăposturi pentru călători. Anunţul a fost făcut astăzi de Primărie. “La nivelul orașului Galați vor fi montate aproximativ 150 de adăposturi noi pentru călători (numărul poate varia în funcție de înființarea sau desființarea unor stații existente). O parte dintre acestea au fost donate de agenți economici care își desfășoară activitatea pe raza municipiului”, a comunicat Biroul de Presă al municipalităţii.

“Mulțumim pe această cale firmelor care s-au implicat în demersul inițiat de Primărie, contribuind la bunăstarea gălățenilor. Cred că este prima dată când, în Galați, pentru un scop comun, mediul privat bate palma cu administrația publică locală”, a declarat primarul Ionuţ Pucheanu.

Firmele care au făcut aceste donații îşi vor putea face publicitate pe toată durata existenței adăposturilor, a precizat municipalitatea, adăugând că şi ceilalţi agenţi economici din oraş vor putea accesa acest serviciu de promovare.

Amintim că adăposturile pentru călători din staţiile de transport urban din Galaţi au fost desfiinţate în toamna anului 2012 de către primarul de la vremea respectivă, Marius Stan, care a promis că va monta unele moderne, însă nu a reuşit să facă acest lucru până la finalul mandatului său, în vara lui 2016.

adapost (1)

adapost (4)

Postări asemănătoare

Congresului Matematicienilor Români se desfășoară la Galați

Reperul

Exercițiu de amploare la Șantierul Naval „Damen” Galați

Reperul

Regulamentul pentru gospodărirea orașului, transmis asociațiilor de proprietari

Reperul