Reperul
Eveniment Galati

Atac în sala de jocuri

UPDATE

Autorul atacului a fost reținut de polițiști pe bază de ordonanță, iar mâine va fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

———————————————————————————————————————————————————————-

Un conflict izbucnit între doi tineri care se aflau într-un cazinou din Galați s-a transformat într-o nenorocire. Unul dintre indivizi l-a înjunghiat pe celălalt cu un cuțit, de trei ori. Ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, atacatorul a plecat. Martorii au sunat la 112.

”Tânărul avea trei plăgi tăiate în regiunea toracică stângă anterior și posterior, dintre care una cu sângerare aprofundată. I s-au acordat primele îngrijiri, a fost pansat și perfuzat și transportat la spital”, a declarat dr. Mihai Polinschi, directorul medical al Serviciului Județean de Ambulanță Galați. Odată ajuns la Spitalul de Urgență Galați, tânărul a fost supus unor investigații suplimentare. Viața i-a fost pusă în pericol.

”Leziunile i-au pus viața în pericol. A primit îngrijiri medicale și acum pacientul este stabil hemodinamic și respirator. Este internat pe secția de chirurgie toracică și rămâne sub monitorizare medicală”, a explicat dr. Ionuț Băneșanu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Galați. 

Autorul a fost depistat rapid de polițiști. 

 ”Victima, un bărbat de 28 de ani, client al unui cazinou a fost lovit cu un corp tăietor înțepător în zona toracelui stâng de către o persoană necunoscută, client al cazinoului.  Polițiștii au identificat prezumtivul agresor în persoana unui bărbat de 28 de ani din comuna Independența și au stabilit că acesta și victima nu se cunoșteau. Agresorul se află la sediul poliției pentru audieri”, a explicat  cms. șef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați.

Agresorul este cercetat  deocamdată pentru comiterea infractiunii de lovire si alte violențe. Cum însă victimei leziunile i-au pus viața în pericol, încadrarea faptei se poate schimba în ”tentativă la omor”.  

Postări asemănătoare

Încă trei decese la Galați din cauza coronavirus

Maria Vlad Romaniţă

Soția brăileanului dezmembrat, eliberată din arest de Curtea de Apel Galați

Maria Vlad Romaniţă

Adolescentă accidentată de un șofer minor, băut

Maria Vlad Romaniţă