Reperul
Eveniment

Atacatorul de la Brăila Mall a fost arestat preventiv

* Tatăl acestuia susține că fiul său, care mai are o condamnare la activ, salva câini și pisici de pe stradă și nu ar face rău nici unei muște *

Tânărul de 20 de ani care a furat ieri o mașină și a rănit zece oameni în județul Brăila, dintre care șapte în parcarea Brăila Mall, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, în urma deciziei judecătorilor Tribunalului Brăila. Măsura a fost cerută de procurori, care l-au acuzat pe tânăr de săvârșirea a trei infracțiuni de tentativă de omor calificat și o infracțiune de tâlhărie calificată.

Acesta nu este primul dosar penal al tânărului. În 2017, el a fost condamnat la măsura educativă a supravegherii pe o perioadă de șase luni pentru comiterea, în 2015, a infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Totuși, tatăl atacatorului spune că fiul său a fost sigur drogat de către cineva cu o noapte înainte, când a fost la o petrecere, într-un club. Bărbatul spune că fiul său nu se droga și că nu ar fi făcut rău nici unei muște, în condițiile în care salva pisici și căței de pe stradă. Bărbatul mai afirmă că, duminică seară, când și-a vizitat fiul în arest, acesta nici nu l-a recunoscut.

Legat de incidentul din 2015 când fiul său, împreună cu el, a bătut un alt bărbat, tatăl agresorului spune că totul a fost o neînțelegere și că fiul său, de fapt. a vrut să îl apere pe el, care fusese atacat de un cunoscut.

Vecinii, însă, spun că tânărul este unul violent și cunoscut ca și consumator de băuturi alcoolice, sâmbătă seară dându-i doi pumni unui vecin cu care s-a certat.

Tânărul, care de trei ani și jumătate locuiește în Anglia, venise în Brăila pentru o săptămână și în această dimineață avea bilet de avion pentru Anglia.

Citește și:

A înjunghiat un bărbat, apoi a furat o mașină, a lovit doi oameni pe centura Brăilei și a intrat cu ea într-un grup de pietoni la Brăila Mall

Atacatorul de la Brăila Mall – dosar penal pentru trei infracțiuni de tentativă de omor calificat și o infracțiune de tâlhărie calificată

Postări asemănătoare

Ucrainean implicat într-o tamponare

Maria Vlad Romaniţă

Boboc, despre Francisk Chiriac: “Așa se gestionează problemele găștilor de partid”

Sorin Rugină

Mai mulți pensionari și salariați vor beneficia de Bilete de tratament balnear, în 2022

Reperul