Reperul
Galati Social

Au fost publicate primele rezultate ale examenului de titularizare

Au fost afișate primele rezultate ale concursului de titularizare în învățământ. La Galați, rata de promovare a concursului, raportată la numărul mediilor peste nota 7, este de 48,29 la sută. Există însă și anul acesta candidați care au luat note de 1 și 2.

Rezultatele au fost afișate deja la centrele de concurs, la Inspectoratul Şcolar şi pe site-ul www.titularizare.edu.ro. Conform datelor raportate de Inspectoratul Școlar Județean Galați, 226 dintre candidaţii rămaşi în concurs au obţinut note peste 7,00, putând beneficia de angajare pe perioadă nedeterminată pe cele 117 catedre cu viabilitate mai mnare de patru ani, existente în judeţul Galaţi. Şedinţa de repartizare va avea loc pe 31 iulie 2019.

Alți 170 de candidaţi au obţinut note între 5,00 şi 7,00, ei putând să opteze să opteze pentru cele 368 de catedre cu viabilitate mai mică de patru ani şi pentru 804 de catedre incomplete, care vor fi distribuite în şedinţele de repartizare pentru angajare pe perioadă determinată. Rata de promovare a concursului, raportată la numărul mediilor peste 5,00, este anul acesta de 84 la sută.

Dintre cei înscriși la concurs anul acesta, 11 au luat note de 1 și 2.

La proba scrisă pentru ocuparea posturilor posturilor vacante în învăţământul preuniversitar au participat 551 de candidaţi din cei 616 înscrişi, iar 83 s-au retras invocând motive personale.

Rezultatele finale după contestații vor fi afişate pe 30 iulie 2019

Postări asemănătoare

Focar de coronavirus la unitatea medico-socială de la Gănești

Maria Vlad Romaniţă

Trei persoane au fost rănite și șase mașini avariate în urma unui carambol

Maria Vlad Romaniţă

A fost protest şi astăzi în combinatul siderurgic ArcelorMittal Galaţi

Maria Vlad Romaniţă