Reperul
Administratie Galati

Au început lucrările pe terenul pe care va fi ridicată parcatea multietajată din Mazepa

* În prezent, se lucrează la devierea rețelelor de utilități care tranzitează zona *

“Primăria municipiului Galați anunță că au început lucrările de deviere a rețelei electrice aflate în locul unde urmează să fie construită prima parcare multietajată din oraș, în cartierul Mazepa I, în zona blocului R5. Ordinul de începere a lucrărilor de execuție pentru devierea rețelelor de utilități a fost emis în data de 12 iulie și, conform contractului încheiat cu SC Lemacons SRL, în valoare 643.340,13 lei cu TVA, termenul este de șase luni. Până în prezent, a fost deviată conducta de gaze, iar în perioada imediat următoare vor începe și lucrările pentru devierea celor două colectoare de canalizare din zonă. În paralel cu lucrările executate pentru devierea rețelelor electrice și de canalizare, se vor derula și lucrările de construcție a parcării multietajate”, a anunțat municipalitatea.

Prima parcare supraetajată din municipiul Galați va fi o construcție tip parter + 3 etaje, cu 214 locuri de parcare și 50 de spații de depozitare tip boxe individuale. Construcția va fi prevăzută cu sisteme pentru eficiență energetică (iluminat LED cu senzor de proximitate și aprindere în cascadă; panouri solare producere apă caldă în paralel cu instant electric; termoizolații spații încălzite; încălzire electrică locală cu senzor de prezență și programare temporală); sisteme de management inteligent (sistem control acces cartele cu autotaxare; sistem monitorizare video; sistem semaforizare cu senzor și afișaj număr locuri de parcare și racorduri electrice pentru 21 de stații de încărcare autovehicule electrice).

Primăria i-a atribuit acest contract asocierii S.C. Lemacons S.R.L. – S.C. S&M Expert Project S.R.L. Valoarea totală a contractului este de 7.944.000 lei fără T.V.A. Termenul de realizare a investiției este de 20 de luni.

Postări asemănătoare

Social-democratul Marian Dragomir își dorește încă un mandat de primar

Reperul

Consiliul Local Galați a aprobat extinderea UPU de la Spitalul de Copii

Reperul

1.800 de apartamente din Galați riscă să nu primească deloc căldură la iarnă

Maria Vlad Romaniţă