Reperul
Eveniment

Autocar aflat în atenția autorităților din Italia, descoperit la P.T.F. Oancea

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Oancea au depistat la controlul de frontieră şi indisponibilizat pentru continuarea cercetărilor un autocar care figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare. În data de 01 august a.c., în jurul orei 02.40, în Punctul de Trecere a Frontierei Oancea – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei, un cetățean moldovean, în vârstă de 59 de ani, care conducea un autocar, înmatriculat în Republica Moldova şi efectua o cursă ocazională către Bulgaria.

Existând suspiciuni cu privire la situația juridică a autocarului în cauză, colegii noștri au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat că acesta figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, semnalare introdusă de autoritățile din Italia în data de 28.07.2021. Cu privire la aspectele constatate, bărbatul a declarat că este angajatul unei firme de transport din Republica Moldova și nu are cunoștință despre faptul că mijlocul de transport este implicat în vreun litigiu. Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire, iar autocarul, în valoare de aproximativ 120.000 de lei, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

Postări asemănătoare

Condamnat la închisoare și urmărit național, un focșănean a dat 21 de spargeri de locuințe în Galați înainte de a fi prins și încarcerat

A dat în cea care l-a crescut

Maria Vlad Romaniţă

25 mai- Ziua Internațională a Copiilor dispăruți

Reperul