Reperul
Braila Eveniment

UDATE: Accidentul feroviar din Lacu Dulce, surprins de camerele de supraveghere

UPDATE – Au apărut imagini surprinse de camere de supraveghere din zona trecerii la nivel cu calea ferată din Lacu Dulce, acolo unde, azi-dimineață, o mașină a fost lovită de un tren. În urma impactului, o femeie și un bărbat, soț și soție, aflați în autoturism, și-au pierdut viața.

Imaginile au fost furnizate de Poliția Locală Brăila și pot fi vizionate mai jos.


* Şoferul a ignorat semnalele acustice şi luminoase şi a vrut să traverseze linia de cale ferată, însă maşina a fost izbită în plin de tren *

Un bărbat de 38 de ani din Cazasu și soția sa, în vârstă de 34 de ani, și-au pierdut viaţa, în această dimineață, după ce autoturismul în care se aflau a fost lovit de un tren. Tragedia s-a petrecut în municipiul Brăila, la trecerea la nivel cu calea ferată din cartierul Lacu Dulce.

Conform martorilor, bărbatul aflat la volan a ignorat semnalele acustice și luminoase care indicau că urma să treacă un tren, a ocolit autoturismele oprite în fața sa și a încercat să treacă linia ferată, exact prin fața trenului. Nu a mai apucat, autoturismul fiind lovit în plin și târât câteva sute de metri, până ce trenul a putut opri. În urma impactului, cei doi brăileni au murit pe loc.

La fața locului s-au deplasat echipaje ale ISU, SAJ și IPJ. Trupurile celor doi au fost scoase dintre fiarele contorsionate și transportate la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării autopsiei.

În cauză s-a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.

Postări asemănătoare

Incendiu la un saivan în Tămăoani

Maria Vlad Romaniţă

Copil de 13 ani prins la volan de un polițist aflat în timpul liber

Maria Vlad Romaniţă

Pensionarii cu venituri mici vor primi un ajutor financiar de 700 de lei

Reperul