Reperul
Eveniment Galati

Autoturism semnalat furat din Marea Britanie, depistat de polițiștii de frontieră gălățeni

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Galați au depistat şi indisponibilizat pentru continuarea cercetărilor un autoturism marca Jaguar, care figurează în bazele de date ca fiind semnalat furat din Marea Britanie.

”În data de 21 mai a.c., în jurul orei 13.00, polițiști de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Galați – I.T.P.F. Iași au depistat pe raza localității Independența, județul Galați, un  autoturism marca Jaguar, an de fabricaţie 2016, ce aparținea unei femei, cetățean român, în vârstă de 41 de ani. Existând suspiciuni cu privire la situația juridică a autoturismului în cauză,  colegii noștri au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat că acesta figurează în bazele de date ca fiind furat, semnalare introdusă de autoritățile din Marea Britanie. Cu privire la aspectele constatate, persoana în cauză a declarat că a achiziționat autoturismul în sistem leasing  de la o societate de profil din Marea Britanie și nu a mai achitat ratele aferente. Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de abuz de încredere, iar autoturismul, în valoare de aproximativ 147.800de lei, a fost indisponibilizat”, informează polițiștii de frontieră gălățeni.

Postări asemănătoare

Arme deținute ilegal, descoperite după percheziții

Maria Vlad Romaniţă

Fără arestare! Șoferul BMW-ului care a lovit doi pietoni pe trecere și a fugit de Poliție a fost lăsat sub control judiciar

Maria Vlad Romaniţă

Încă 47 de pacienți confirmați cu COVID-19 în week-end, la Brăila

Reperul