Reperul
Braila Eveniment

Bărbat arestat pentru că a violat o colindătoare

Fapta a fost reclamată, în luna decembrie, atunci când s-a întâmplat, dar abia acum polițiștii au avut toate probele și expertizele ca să îl rețină pe individ.

„Azi-noapte, 4 martie a.c., polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Făurei l-au reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, pe un bărbat, în vârstă de 45 de ani, din localitatea Tătaru, bănuit de comiterea infracțiunii de viol.

În fapt, în data de 31.12.2023, un grup de tineri ar fi mers cu colindul la bărbatul în cauză, iar la plecare, o tânără ce făcea parte din grupul de colindători, în vârstă de 14 ani, din satul Tătaru, ar fi fost obligată de bărbat să intre în locuința acestuia, unde, prin constrângere, ar fi înteținut raporturi sexuale cu acesta.

În cauză sunt continuate cercetările în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol. Astăzi, 5 martie a.c., Judecătoria Făurei a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a bărbatului. Acesta a fost încarcerat în C.R.A.P Brăila”, informează I.P.J. Brăila.

Postări asemănătoare

Adolescent dispărut de acasă

Maria Vlad Romaniţă

Două case au ars în urma unui scurtcircuit astăzi, în Galaţi

Noul subprefect al județului Brăila a fost investit oficial în funcție

Reperul