Reperul
Braila Eveniment

Bărbat dispărut de doi ani, găsit îngropat pe bucăți în propria gospodărie

* Principalul suspect este chiar soția lui, care a fost deja reținută de Poliție *

Trupul dezmembrat al unui bărbat dat dispărut de doi ani a fost găsit în acest weekend în propria gospodărie din satul brăilean Lanurile. Descoperirea șocantă a fost făcută chiar de către sora bărbatului, atunci când a vrut să facă curățenie în gospodăria abandonată.

Bărbatul, Mihalache Lupu, zis Meluță, fost gardian în localitatea Viziru, în vârstă de 56 de ani, dispăruse de la sfârșitul lui 2016, însă sora lui l-a dat dispărut în primăvara lui 2017. La momentul respectiv, soția lui, Mariana Lupu, mai tânără cu 20 de ani decât el, le-a declarat oamenilor legii că bărbatul a plecat de acasă în străinătate și că a sunat-o, spunându-i să plece din casa lui. Lucru pe care ea l-a și făcut, mutându-se cu un alt bărbat. Gospodăria a rămas astfel de izbeliște.

Sâmbătă, sora bărbatului, împreună cu alte câteva rude, au decis să facă curat în imobil, însă ceea ce au găsit i-a șocat pe toți. Părți din corpul bărbatului erau ascunse prin casă și anexe, învelite în saci de unică folosință. Oamenii au sunat imediat la 112, iar anchetatorii sosiți la fața locului au mai găsit îngropate în curte picioarele victimei, dar și hainele pe care le purta în momentul decesului, precum și actele de identitate.

Principalul suspect este soția victimei, care a fost deja reținută pentru 24 de ore. „Femeia de 34 de ani e bănuită că în cursul lunii decembrie 2016 și-ar fi ucis soțul și ar fi dezmembrat cadavrul. Ea a fost reținută pentru 24 de ore și urmează să fie prezentată instanței cu propunere de arestare preventivă. În cauză se efectuează cercetări pentru omor în condiții de violență în familie și profanare de cadavre”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila, Laura Dan.

Cercetările continuă în acest caz.

Postări asemănătoare

Intervenție în forță a luptătorilor SAS la Tecuci

Maria Vlad Romaniţă

(VIDEO) Cățel salvat dintr-o cisternă

Maria Vlad Romaniţă

Urmărire în lanul de porumb

Maria Vlad Romaniţă