Reperul
Braila Eveniment

Bărbat înjunghiat și incendiat în propria curte

ultimele stiri galati

Crima a avut loc în satul Vărsătura, aflat la doar câțiva km de orașul Brăila. Cadavrul a fost descoperit chiar de către soția victimei. Din primele cercetări, suspectul principal ar fi chiar socrul victimei.

Cadavrul incinerat al unui bărbat în vârstă de 45 de ani a fost descoperit în această dimineață în curtea locuinței sale, din localitatea brăileană Vărsătura. Descoperirea înfiorătoare a fost făcută chiar de către soția victimei, care a sunat la 112. Când au ajuns la fața locului, oamenii legii au descoperit mai multe răni pe cadavru, făcute cel mai probabil înainte de incinerare. “La data de 10.01.2020, în jurul orei 11:00, o femeie, în vârstă de 43 de ani, din localitatea Vărsătura, a sesizat, prin apel 112, faptul că soțul său, în vârstă de 45 de ani, a fost găsit decedat în curtea locuinței. La fața locului, polițiștii au găsit cadavrul bărbatului, care prezintă urme de combustie și mai multe leziuni pe suprafața corpului. În cauză se continuă cercetările, sub directa coordonare a unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brăila, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a survenit decesul victimei”, se arată într-un comunicat al Poliţiei. Potrivit unor surse, bărbatul ar fi băut cu socrul său până târziu în noapte, iar spre dimineaţă cei doi s-au certat. La un moment dat, socrul şi-a înjunghiat ginerele şi apoi a încercat să scape de cadavru şi i-a dat foc în curtea casei. Poliţiştii şi procurorii au deschis o anchetă şi continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs crima.

Postări asemănătoare

Alexandru Jula a fost internat la Urgențe din cauza unui accident vascular cerebral. Cântăreţul este acum în stare stabilă

Rudele celor internați în căminul focar de coronavirus își strigă disperarea

Maria Vlad Romaniţă

Permis fals de conducere descoperit în vama Oancea

Maria Vlad Romaniţă