Reperul
Eveniment Galati

Bătaie într-un restaurant din Tecuci

În noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 00.45, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Tecuci au fost sesizați de către dispecerul unei firme de pază despre faptul că în incinta unui restaurant din municipiul Tecuci are loc un scandal, în care sunt implicate mai multe persoane.

”Din primele verificări făcute la fața locului, polițiștii au stabilit că scandalul ar fi izbucnit în urma unei discuții în contradictoriu purtate între doi bărbați, de 25 și 29 de ani, pe care un al treilea ar fi încercat să o aplaneze. În conflict s-ar fi implicat și alți trei bărbați aflați în restaurant, aceștia lovindu-se reciproc. Angajații restaurantului au apăsat butonul de panică, dar, până la sosirea agenților de pază, persoanele în cauză au părăsit locația.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice și distrugere, iar după efectuarea de activități investigative, i-au identificat pe cei șase bărbați care ar fi participat la scandal.

În urma probatoriului administrat, patru dintre aceștia au fost reținuți pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Tecuci, în vederea dispunerii unei măsuri preventive”, informează I.P.J. Galați.

Postări asemănătoare

Accident cu doi răniți între localitățile brăilene Tichilești și Gropeni

Reperul

O cisternă încărcată cu kerosen a derapat lângă Mihai Bravu, în județul Brăila

Reperul

UPDATE | Spulberat de o mașină în timp ce traversa (VIDEO)

Reperul