Reperul
Eveniment Galati

Bătut în trafic de un bărbat orbit de gelozie

Un tânăr de 20 de ani a fost forțat să oprească mașina în mijlocul străzii și apoi a fost bătut de doi indivizi, din cauza geloziei. Se pare că victima este acum într-o relație cu fosta iubită a unuia dintre agresori.

Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Galați s-a stabilit faptul că, un tânăr, de 20 de ani, din comuna Independența, județul Galați, în timp ce conducea un autoturism pe strada Brăilei, având direcția de deplasare dinspre strada Saturn către strada Regiment 11 Siret, ar fi fost șicanat în trafic de conducătorul unui alt autoturism, fiind determinat să oprească pe partea carosabilă.

Conducătorul celuilalt autoturism, cu sprijinul unui alt bărbat, ar fi deschis portiera din partea șoferului de la primul autovehicul, l-ar fi tras afară și l-ar fi agresat fizic, după care au părăsit zona respectivă.

Polițiștii au identificat agresorii, fiind vorba despre doi bărbați, de 24, respectiv 20 de ani, ambii din municipiul Galați. De asemenea, s-a stabilit faptul că acest conflict ar fi avut loc pe fondul unei gelozii din partea bărbatului de 24 de ani, față de cel agresat, care ar avea în prezent o relație cu fosta lui iubită. În cauză va fi întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de lovire sau alte violențe, iar în prezent, polițiștii desfășoară activități în vederea depistării agresorilor”, informează I.P.J. Galați.

Postări asemănătoare

Condamnat la închisoare și urmărit național, un focșănean a dat 21 de spargeri de locuințe în Galați înainte de a fi prins și încarcerat

VIDEO Scandal la un centru de carantină

Maria Vlad Romaniţă

Accident cu un rănit pe Faleza Superioară

Reperul