Reperul
Eveniment

Băut și fără permis, a băgat o femeie în spital

La data de 25 septembrie a.c., în jurul orei 14.00, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Rădești au fost sesizați, prin apelul de urgență 112, cu privire la faptul că un bărbat ar fi căzut de pe un tractor, care circula pe D.J. 251A, în afara localității Nicopole. Polițiștii s-au deplasat imediat la fața locului, în urma verificărilor constatând că tractorul în cauză a fost condus de un bărbat de 47 de ani, iar victima, în vârstă de 45 de ani, transportată pe un tocător, tractat de autovehicul, s-ar fi dezechilibrat și ar fi căzut, suferind mai multe leziuni.
Polițiștii au stabilit că bărbatul aflat la volanul tractorului nu deține permis de conducere, autovehiculul condus nefiind înmatriculat. Totodată, la testare, acesta a prezentat valoarea de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul neînmatriculat, conducere sub influența alcoolului și fără permis de conducere.

Postări asemănătoare

Agenția milionarilor la 6 din 49

Taximetriștii care au agresat un tânăr din Galați, trimiși în judecată

A fost semnat contractul pentru aparatul care depistează noul coronavirus

Reperul