Reperul
Eveniment Galati

UPDATE: Beat și fără permis, a lovit cu mașina doi pietoni și a fugit de la locul accidentului

UPDATE: 

Bărbatul de 49 de ani din Foltești care a lovit doi pietoni și a refuzat să le acorde orice spijin, nu avea permis de conducere, iar analizele de sânge au indicat o alcoolemie de 3,49. El era cercetat în libertate într-un alt dosar tot pentru circulație fără permis.

„La aproximativ o oră de la producerea accidentului polițiștii l-au identificat pe bărbatul aflat la volanul autoturismului. Acesta era într-o avansată stare de ebrietate, neputând fi testat cu etilotestul dar a fost condus la spital pentru a i se preleva probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei, rezultatul fiind de 3, 49 g/l alcool în sânge”, a precizat cms. șef Gabriela Costin, IPJ Galati.

Bărbatul a fost prezentat Judecătoriei din Târgu Bujor cu propunerea de arestare preventivă.

———————-

Accident de circulație produs joi seara, în localitatea Foltești din județul Galați. Doi pietoni au fost răniți, iar șoferul care a provocat accidentul a fugit de la fața locului.

El a fost găsit de polițiști după aproximativ o oră. Cel care a provocat accidentul este un bărbat de 49 de ani, din comuna Foltești. În urma cercetărilor făcute de oamenii legii s-a stabilit că, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, bărbatul ar fi pierdut controlul direcției și ar fi acroșat cu partea din față a mașinii un bărbat, de 39 de ani și un minor, de 8 ani, din aceeași localitate, care se deplasau pe marginea dreaptă a părții carosabile, proiectându-i Intr-un șanț.

Deși bărbatul rănit i-ar fi cerut șoferului sa sune la 112, acesta ar fi refuzat, părăsind locul accidentului. După găsire alui, polițiștii au constatat că nu posedă permis de conducere și, din cauza stării avansate de ebrietate in care se afla, nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice.

Bărbatul este cercetat într-un alt dosar tot pentru conducere fără permis. El a fost reținut 24 de ore.

Postări asemănătoare

Restricții de circulație în centrul Galațiului

Reperul

Secție de votare pentru alegători-fantomă

Maria Vlad Romaniţă

Un nou deces la Galați, din cauza infectării cu COVID 19

Maria Vlad Romaniţă