Reperul
Administratie Braila Cultural

Biblioteca Județeană Brăila își va extinde programele culturale și educaționale în aer liber

 * Biblioteca va putea să facă acest lucru datorită unui proiect în valoare de 400.000 de lei care va fi derulat în următorii doi ani *

Peste doi ani, brăilenii se vor putea bucura de un spațiu de recreere inedit, în aer liber, implementat de Biblioteca Județeană. Anunțul a fost făcut de președintele CJ Brăila, Iulian Chiriac, pe o rețea de socializare.

„În data de 10 iulie 2018, la sediul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, a fost semnat contractul de finanțare pentru implementarea proiectului “Spațiu de recreere, învățare și socializare pe malul Dunării”, proiect ce va permite Bibliotecii Județene “Panait Istrati” Brăila să-și extindă și să-și diversifice programele culturale și educaționale în aer liber. Totodată, zona formată de străzile Belvedere, Oituz și Teatrului va contura un spațiu de loisir de care vor beneficia brăilenii. Parcul va fi creat într-un mod inedit, pe tema pescărească și va aduce în zona Brăilei o noutate. Valoarea totală a proiectului este de aproximativ 400.000 de mii de lei, iar Consiliulul Județean Brăila va susține categoric Biblioteca Județeană în derularea proiectului. Susțin atragerea fondurilor europene și în plan cultural și îi felicit pe toți cei implicați în acest demers. Gânduri bune”, este ceea ce a postat pe rețeaua de socializare Iulian Chiriac.

Postări asemănătoare

Se restricționează total traficul rutier în zona Tirighina

Reperul

Bugetul municipiului Galați, cu 10% mai mare decât în 2022

Reperul

Intersecție închisă traficului

Reperul