Reperul
Social

Black Tiger – aur, argint şi bronz la Campionatul Internaţional de Taekwondo

* Echipa s-a clasat pe locul 8 în clasamentul general, cu cinci medalii de aur, trei de argint și trei de bronz *

Echipa Black Tiger continuă șirul de victorii. După succesele repurtate la Open Danube în aprilie și la Cupa Vrancei în mai, echipa bifează acum o victorie internațională. Black Tiger a participat la Campionatul Internaţional de Taekwondo, Cupa Hallelujah, care a avut loc în Karlovac, Croația, sâmbătă, 26 mai, și a obținut poziționări importante.

„Anul acesta, clubul a participat cu 14 sportivi, care au revenit în țară cu 11 medalii: 5 medalii de aur, 3 medalii de argint și 3 medalii de bronz. Campionatul a reunit  69 de cluburi din 12 țări, având o participare totală de 860 de sportivi. Echipa Clubului Black Tiger s-a clasat în primele 10 echipe, obținând un binemeritat loc 8 în clasament. Echipa a reușit să obțină, de asemenea, locul 1 la clasa B – kyorugi”, au comunicat reprezentanții clubului.

Este a doua victorie de acest fel, după ce Black Tiger a participat şi la ediţia de anul trecut a aceluiaşi campionat, cu trei sportivi care au obţinut aur, argint şi bronz.

De data aceasta, aurul a fost adus în ţară de sportivii Cristi Corodeanu, Robert Ciolovan, Robert Manea, Răzvan Vlăduţ şi Eduard Grigoriţă. Medaliaţii cu argint au fost Alexandra Răileanu, Ştefania Costin şi Florin Soare, iar bronzul a fost obţinut de Teodora Anghel, Denis Popica şi Darius Grigoriţă. De asemenea, Robert Ciolovan a fost declarat cel mai bun sportiv la clasa seniori olimpic – 68 kg.

„Ne dorim să ajungem acolo unde, încă, nu a ajuns niciun sportiv român până acum, şi anume în lotul olimpic. Până acolo însă mai sunt nişte etape de parcurs. Vrem să fim cei mai buni pe plan naţional şi vom continua şi la nivel internaţional”, au declarat oficialii clubului.

Echipa Black Tiger este antrenată de Rouaj Mourad.

Postări asemănătoare

Focar de pestă porcină africană la mistreți, confirmat în județul Galați

Maria Vlad Romaniţă

Aparatură medicală pentru secția ATI nou-născuți

Reperul

Respins DEFINITIV. Proiectul pentru interzicerea fumatului ţigărilor electronice sau încălzite, în spaţiile publice închise și-a încetat traseul legislativ

Reperul