Reperul
Social

Black Tiger își trece o nouă victorie în palmares

* Black Tiger s-a situat pe locul doi în clasamentul cluburilor la Campionatul Internațional de Taekwondo de la Iași, cu 25 de medalii *

O nouă victorie în palmaresul A.C.S. Black Tiger Taekwondo! Clubul a încheiat pe locul doi Campionatul Internațional de Taekwondo VIP OPEN de la Iași, la care au fost prezente 13 cluburi din România, Republica Moldova și Ucraina. Cu 30 de sportivi în lot, Black Tiger a câștigat 25 de medalii la proba kiorugi (lupte), dintre care 11 de aur, 9 de argint și 5 de bronz.

“Medaliații cu aur la această competiție au fost: Teodora Anghel, Robert Balaban, Darian Dumitrașcu,  Selisa Blaga, Ștefania Costin, Cristian Popa, Florin Soare, Andrei Ghenuche, Alexandru Dima, Cristi Corodeanu, Andrei Burcă. Argintul a fost adus acasă de: Filip Ghenuche, Răzvan Vlăduț, Alexandru Costman, Mia Simionică, Robert Manea, Sebastian Busuioc, Violeta Costea, Vlad Berechet, Luca Popa. Medalii de bronz au obținut sportivii: Victor Balaban, Alexasndra Răileanu, Gabriel Zamfir, Dragoș Pojogu, Nicolaie Toader. Sportiva Selisa Blaga s-a făcut remarcată, fiind declarată cel mai bun sportiv de sex feminin la această competiție. Felicitări tuturor sportivilor pentru performanță și, nu în ultimul rând, felicitări antrenorului Rouaj Mourad pentru pasiunea și dăruirea sa, care menține această echipă, permanent, în fruntea clasamentelor naționale și internaționale”, se arată într-un comunicat al clubului.

Postări asemănătoare

Sediul CJ Galați va fi iluminat în violet sâmbătă, de Ziua Mondială a Prematurității

Reperul

Două centre mai preiau cereri pentru subvenția de încălzire

Reperul

„Bucurie în Mişcare” animă Galaţiul în acest weekend

Reperul