Reperul
Politic

Boboc către Dragomir: Ca primar, le duci toate, bune și rele, bărbătește. Tu vrei să le duci doar pe cele bune. Iar gândești îngust

* Liberalul îl critică pe edil pentru că vânează ocaziile de a-şi construi o imagine pozitivă în ochii brăilenilor și fuge de problemele pe care ar trebui să le rezolve *

Fostul senator PNL de Brăila, Cătălin Boboc, i-a adresat o scrisoare deschisă primarului Marian Dragomir legată de situaţia de la Braicar, unde șoferii sunt de o săptămână în grevă, paralizând orașul, din cauza nemulțumirilor legate de salarii. Boboc îi spune lui Dragomir că un primar trebuie să își asume, “bărbătește”, și lucrurile bune, și cele mai puțin bune. Redăm mai jos fragmente din scrisoarea deschisă.

“Domnului primar,

Am urmărit cu atenție situația de la Braicar și, ca-n multe alte cazuri, am văzut, dincolo de problema în sine, un primar cu două fețe: dacă acum două luni, când se poza cu noile autobuze sau când anunța abonamente gratuite pentru elevi, lui Marian Dragomir îi plăcea să fie tătucul Braicar, acum, când orașul e paralizat, mai că nici nu știe ce e și de unde a apărut Braicar.

Asta nu-i cinstit, Marian! Ca primar, le duci toate, bune și rele, bărbătește. Tu vrei, cum am mai văzut, să le duci doar pe cele bune. Iar gândești îngust și doar pentru a da frumos în ochii celor care îți găsesc și ție vina. Și nu-s puțini, crede-mă!

Acum, Marian, nu-i despre poze, ci despre un haos care te-a depășit, despre angajați care își cer drepturile și despre brăileni care au ajuns, fără vreo vină, victimele unui război căruia n-ai știut să-i pui capăt, ba chiar l-ai întețit. Și mai este despre ceva, despre brăileni (călători) care se ceartă cu alți brăileni (șoferi) din cauza incompetenței”, scrie liberalul Cătălin Boboc.

Postări asemănătoare

V. Varga (PNL Brăila): Cât voi trăi, voi rămâne membru al PNL

Sorin Rugină

Dan Nica susține ideea alegerilor anticipate

Maria Vlad Romaniţă

Amendamentul prin care se reduce vârsta standard de pensionare pentru gălățeni a fost adoptat!

Reperul