Reperul
Alegeri Eveniment Politic

Bogdan Rodeanu (USR-PLUS) și George Stângă (PNL), candidații PNL Galați pentru funcțiile de primar, respectiv președinte C.J.

Conform site-ului Euractiv.ro, Biroul Politic Național al PNL a validat în ședința de miercuri o listă de candidați la alegerile locale din această toamnă. Astfel, pentru județul Galați, candidat la funcția de primar al municipiului Galați a fost desemnat Bogdan Rodeanu (USR-PLUS), iar pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Galați a fost desemnat George Stângă (PNL). Contactat telefonic de reporterii Reperul.ro, deputatul Bogdan Rodeanu a confirmat informația și a declarat: ”Pentru prima dată, în ultimii 30 de ani, la Galaţi există o soluție viabilă de dreapta. Ne-am asumat, împreună cu PLUS și PNL Galați, susținerea a două candidaturi esențiale pentru îndepărtarea PSD din administrația locală. Misiunea noastră este de a însănătoși Galațiul după anii de incompetență, decizii arbitrare și abuzuri financiare care au ținut orașul pe loc, fără să țină seama de nevoile reale ale comunității. În urmatoarele zile, vom prezenta – împreună – în fața gălățenilor viziunea dreptei gălățene pentru ceea ce trebuie să devină Galațiul. Administrația Galațiului trebuie îndreptată către cetățean. Galațiul trebuie îndreptat către Europa”.

Postări asemănătoare

Primăriile pot emite autorizații de construire și certificate de urbanism. Consiliul Județean dezinformează primarii din județ

Reperul

Program special la Evidența Populației

Reperul

„Liberalii au avut un curaj nebun să preia guvernarea atunci când nimeni nu o râvnea”

Reperul