Reperul
Politic

Bogdan Rodeanu, USR: Procedura parlamentară de audiere a miniștrilor, un teleshopping politic

* Potrivit deputatului, procedura nu a avut alt rost decât acela de a le vinde românilor, din nou, acelaşi program de guvernare *

Critici dure la adresa Coaliţiei PSD-ALDE din partea Opoziţiei, în contextul instalării celui de-al treilea Guvern în decurs de doar un an. Deputatul USR de Galaţi, Bogdan Rodeanu, a afirmat că procedura parlamentară de audiere a miniştrilor a ajuns “o sesiune de teleshopping politic”.

“Un moment trist cu care ne-am obișnuit în ultimul an, mă refer la procedura parlamentară de audiere a miniștrilor și de vot a noului Guvern. Un episod care se repetă, un episod care, cu toate că s-a dorit a fi îmbunătățit ca imagine, a degenerat într-o sesiune de teleshopping politic, care nu a avut alt rost decât să vândă încă o dată românilor același program de guvernare, dar cosmetizat”, a declarat deputatul USR de Galaţi, Bogdan Rodeanu, aseară, într-o intervenţie telefonică la emisiunea “Deschide Lumea”, de la Realitatea TV Galaţi-Brăila.

Guvernul condus de Viorica Dăncilă, care tocmai a depus jurământul de învestire, este al treilea propus de Coaliţia PSD-ALDE în ultimele 12 luni, după Cabinetul Sorin Grindeanu în prima jumătate a anului trecut şi Cabinetul Mihai Tudose în cealaltă jumătate a anului.

Postări asemănătoare

Platforma România 100 a lansat și la Galați consultarea “Întrebăm România Împreună”

Reperul

Investiții de milioane de euro în comunele Băleni, Măstăcani și Cosmești

Reperul

Iohannis și PNL au învins PSD. Ce urmează după moțiunea de cenzură?

Reperul