Reperul
Politic

Bogdan Rodeanu, USR: Procedura parlamentară de audiere a miniștrilor, un teleshopping politic

* Potrivit deputatului, procedura nu a avut alt rost decât acela de a le vinde românilor, din nou, acelaşi program de guvernare *

Critici dure la adresa Coaliţiei PSD-ALDE din partea Opoziţiei, în contextul instalării celui de-al treilea Guvern în decurs de doar un an. Deputatul USR de Galaţi, Bogdan Rodeanu, a afirmat că procedura parlamentară de audiere a miniştrilor a ajuns „o sesiune de teleshopping politic”.

„Un moment trist cu care ne-am obișnuit în ultimul an, mă refer la procedura parlamentară de audiere a miniștrilor și de vot a noului Guvern. Un episod care se repetă, un episod care, cu toate că s-a dorit a fi îmbunătățit ca imagine, a degenerat într-o sesiune de teleshopping politic, care nu a avut alt rost decât să vândă încă o dată românilor același program de guvernare, dar cosmetizat”, a declarat deputatul USR de Galaţi, Bogdan Rodeanu, aseară, într-o intervenţie telefonică la emisiunea „Deschide Lumea”, de la Realitatea TV Galaţi-Brăila.

Guvernul condus de Viorica Dăncilă, care tocmai a depus jurământul de învestire, este al treilea propus de Coaliţia PSD-ALDE în ultimele 12 luni, după Cabinetul Sorin Grindeanu în prima jumătate a anului trecut şi Cabinetul Mihai Tudose în cealaltă jumătate a anului.

Postări asemănătoare

Fostul premier Mihai Tudose a părăsit PSD pentru partidul lui Victor Ponta

Reperul

Pregătiri pentru alegeri | A început amenajarea secțiilor de votare

Maria Vlad Romaniţă

Deputatul de Brăila Emilia Meiroșu a demisionat din PSD

Reperul