Reperul
Braila Eveniment

Brăila: Accident grav de circulație. Cinci persoane au fost rănite

Un accident de circulație s-a produs în această dimineață în județul Brăila după ce un șofer a încercat să facă o depășire, asta deși vizibilitatea era extrem de redusă din cauza ceții. Cinci persoane au fost rănite.

Conform informațiilor oferite de IPJ Brăila, în jurul orei 7:30, un autoturism care circula pe DN 2B, dinspre Brăila către Ianca, între localitățile Traian și Urleasca, ar fi intrat în depășirea unui autocamion.

„Șoferul nu a mai avut timp să revină pe banda sa de mers, fiind și ceață, vizibilitate redusa sub 50 de metri, a intrat în coliziune cu o platformă ce venea din sens opus, ricoșând ulterior într-un alt autoturism ce venea tot din sensul opus”, au declarat reprezentanții IPJ Brăila.

În urma impactului au rezultat cinci victime, toate transportate la spital. În acest moment, traficul în zonă este blocat, polițiștii dirijând circulația pe rute ocolitoare.

Postări asemănătoare

Sub control judiciar după ce a agresat femei în parc

Maria Vlad Romaniţă

Atacatorul de la Brăila Mall – dosar penal pentru trei infracțiuni de tentativă de omor calificat și o infracțiune de tâlhărie calificată

Reperul

Scandal în carantină

Maria Vlad Romaniţă