Reperul
Braila Eveniment

Brăila: Liberalii vor să schimbe pe Iulian Chiriac de la conducerea CJ Brăila

Reprezentanții PNL Brăila spun că au demarat discuțiile la nivel local pentru formarea unei noi majorități în CJ Brăila și că, dacă Iulian Chiriac nu va avea demnitatea de a-și da demisia, atunci vor începe demersurile pentru a-l schimba din funcție.

Președintele PNL Brăila, Alexandru Dănăilă, spune că acum este momentul ca în CJ Brăila, acolo unde PSD deține majoritatea împreună cu ALDE, PND și PMP, să se formeze o nouă majoritate, care să ducă, evident, și la schimbarea președintelui CJ Brăila, Iulian Chiriac, de care liberalii sunt mai mult decât nemulțumiți în ce privește modul în care acesta conduce județul.

Președintele CJ trebuie să înțeleagă că majoritatea de care a beneficiat până acum nu-i poate acoperi în continuare greșelile și eu sper ca toți acei consilieri și toate grupurile de consilieri din CJ să înțeleagă că în acest moment în care există clar un val anti-PSD, un moment în care lumea încearcă să scape de dominația PSD din ultimii ani, putem și la CJ Brăila să formăm o altă majoritate pe anumite proiecte care ar trebui implementate în CJ, pentru a aduce un plus în ceea ce privește nivelul de trai în județul Brăila. (…)

Rămâne de văzut ce se va întampla în urma demersului nostru de la Brăila, dar un lucru va fi clar: cine este împotriva PSD va fi alaturi de această inițiativă pentru proiecte care să vina în sprijinul brăilenilor și în sprijinul localităților din județul Brăila. Cine nu va veni alături de noi pentru sprijinirea acestor proiecte va fi alături de PSD și asimilat cu PSD”, a punctat Dănăilă.

Liderul liberalilor brăileni a mai adăugat că speră ca Iulian Chiriac să își dea totuși demisia .

Eu sunt convins ca domnul Chiriac, așa cum a declarat de mai multe ori, în momentul în care va pierde majoritatea din CJ nu se va ține cu dinții de scaun și va înțelege că cel mai bun lucru pe care îl poate face este acela de a-și da demisia și de a merge la votul cetățenilor, pentru a vedea exact care este rezultatul alegerilor. Daca va avea o problemă legată de chestiunea asta, poate să ne spună și o rezolvăm noi, ca să poată să se retragă cu demnitate”.

Dănăila a mai precizat că, din informațiile pe care are, actualul președinte CJ Brăila nu prea mai beneficiază de sprijinul PSD, mai ales în contextul în care, spune liberalul, Chiriac și-ar fi anunțat intenția de a candida la următoarele alegeri din partea ProRomânia, fapt care i-a deranjat pe unii dintre colegii de partid.

Postări asemănătoare

Vasile Varga (PNL): ”Fermierii brăileni care exploatează peste 230.000 de hectare beneficiază în 2020 de apă gratuită pentru irigații”

Reperul

Copil de 14 ani din Brăila dispărut de acasă și căutat în toată țara

Reperul

La Brăila, o mașină a ars complet în trafic

Reperul