Reperul
Braila Video

BRĂILA | Pedofil recidivist prins de cetățeni în flagrant într-o scară de bloc (VIDEO)

* Bărbatul în vârstă de 37 de ani, recidivist, a fost surprins în scara unui bloc în timp ce încerca să agreseze un copil de opt ani * Rudele și vecinii copilului l au bătut bine pe pedofilul care devenise agresiv și l-au reținut până la sosirea poliției

Totul s-a petrecut în jurul orei 14.20 în zona blocurilor de pe strada Celulozei. Martorii spun că băiețelul de opt ani era afară, unde se juca cu mingea, când a fost abordat de bărbatul de 37 de ani. În scurt timp, acesta l-a convins să intre cu el într o scară de bloc, unde a început să-l pipăie. Din fericire pentru copil, un vecin a ieșit din casă în acele momente.

Surprins în flagrant, tânărul a încercat să fugă și a ajuns într-un atelier de reparații de unde s-a înarmat cu o șurubelniță. A fost însă înconjurat de martori, care i-au cerut să lase jos șurubelnița. El a devenit însă violent și început să ii atace cu șurubelniță.

În scurt timp, oamenii s-au mobilizat și l-au imobilizat până la sosirea echipajelor de poliție.
Pedofilul a fost încătușat și dus la sediu pentru audieri, însă acolo a început să se manifeste agresiv, prezentând pericol atât pentru polițiști cât și pentru el însuși, așa că a fost internat pentru această noapte la Spitalul de Psihiatrie din Brăila.

Bărbatul prins în flagrant a mai făcut anterior pușcărie pentru viol asupra unui minor, act sexual cu un minor și corupere de minori. Acum este cercetat din nou pentru corupere de minori.

 

Postări asemănătoare

Poliţiștii brăileni le recomandă șoferilor prudență maximă în perioada următoare

Reperul

Barjă în flăcări între localitățile brăilene Chiscani și Tichilești (VIDEO)

Reperul

Acțiune de amploare a polițiștilor rutieri brăileni pentru înștiințarea șoferilor cu privire la noile reglementări privind folosirea telefonului mobil la volan

Reperul