Reperul
Braila Eveniment

Brăilean urmărit internațional pentru o tâlhărie comisă în 2012, extrădat din Italia și închis la Tichilești

* Tânărul, acum în vârstă de 22 de ani, intrase atunci în casa unui consătean din Râmnicelu pe care l-a bătut și căruia i-a furat 650 de lei *

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale l-au preluat în data de 18 ianuarie, de la aeroport, pe un tânăr în vârstă de 22 de ani, din Râmnicelu, extrădat de autoritățile italiene, acesta fiind urmărit la nivel național și internațional. Pe numele său Judecătoria Brăila a luat, la data de 18.01.2018, măsura educativă privativă de libertate a internării într-un centru de detenție pe o perioadă de 866 de zile pentru comiterea infracţiunilor de tâlhărie și violare de domiciliu. În fapt, în noaptea de 8.12.2012, ora 22:30, tânărul, împreună cu alte două persoane, a pătruns prin efracție în locuința unui bărbat din Râmnicelu și, prin folosirea de violențe, l-au deposedat pe acesta de suma de 650 de lei. Tânărul a fost internat în Centrul de Detenție Tichilești, județul Brăila.

Un alt brăilean care fugea de autorități, dus la Penitenciarul Galați

Tot vineri, 18 ianuarie 2019, polițiștii l-au depistat și încarcerat pe un bărbat condamnat pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului. La data de 18 ianuarie a.c., poliţiştii din cadrul Sectiei 5 Poliție Rurală Viziru au organizat şi desfăşurat o acţiune, pe raza satului Lanurile, comuna Viziru, pentru depistarea şi încarcerarea persoanelor care se sustrag de la punerea în aplicare a unor mandate de executare a pedepsei închisorii. Cu această ocazie, poliţiştii l-au depistat pe un localnic, în vârstă de 34 de ani, pe numele căruia Judecătoria Brăila a emis, la data de 17.01.2019, un mandat de executare a pedepsei cu închisorea de un an pentru comiterea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul sub influența alcoolului. Acesta a fost încarcerat în Penitenciarul de Maximă Siguranță Galați.

Postări asemănătoare

VIDEO Taximetrist gălățean filmat în timp ce arunca gunoiul pe stradă

Maria Vlad Romaniţă

Sinucidere bizară: Un tânăr s-a aruncat de la etajul nouă gol pușcă și cântând

Maria Vlad Romaniţă

Festin tradițional moldovenesc în campusul studențesc, în cadrul Zilelor Basarabiei

Maria Vlad Romaniţă