Reperul
Braila Eveniment

Brăileancă amendată deoarece cocea vinete pe trotuar

* Femeia amenajase un grătar pe mai multe pavele smulse chiar din trotuarul respectiv *

O brăileancă de 29 de ani a stârnit indignarea trecătorilor deoarece cocea vinete pe trotuar. Ba mai mult, ea își așezase grătarul pe mai multe pavele smulse chiar din acel trotuar. Un echipaj al Poliției Locale care trecea prin zonă a văzut-o și a amendat-o.

„În ziua de 16.07.2018, în jurul orei 14:10, un echipaj din cadrul Serviciului Ordine Publică al Poliției Locale Brăila a depistat o femeie în vârstă de 29 de ani care cocea vinete chiar pe trotuar, pe strada Anghel Saligny, spre indignarea trecătorilor. În afara faptului că persoana respectivă a încălcat prevederile Legii 54/2012 privind desfășurarea activităților de picnic, s-a constatat și faptul că femeia dislocase mai multe pavele de pe trotuar, pentru a-și sprijini grătarul improvizat, încălcând astfel prevederile HCLM 5/2003. Pentru faptele sale, femeia a primit două sancțiuni contravenționale în valoare totală de 1.100 lei”, a comunicat Poliția Locală Brăila.

Instituția le amintește cetățenilor că este strict interzisă aprinderea focului pe străzi, în parcări, în curțile interioare ale blocurilor, pe spațiile verzi, în cimitire și oricare alte locuri care nu sunt special amenajate pentru grătar sau picnic. Cei care încalcă această prevedere riscă o amendă cuprinsă între 1.000 și 3.000 lei.

Postări asemănătoare

11 decese în 24 de ore, la Galați

Maria Vlad Romaniţă

Poliţistul local al anului are 30 de ani și în 2017 a dat 443 de amenzi. Cea mai bună secție de Poliție Locală este Secția 1

Vădeni Fly-In 2018: Show aviatic și distracție pentru mii de brăileni și gălăţeni

Reperul