Reperul
Braila Eveniment

Brailenii pot face grătare doar în Tabăra Lacu Sărat

În contextul mini vacanței de 1 Mai, autoritățile brăilene atrag atenția că singurul loc din Brăila autorizat pentru activități de picnic este tabăra din stațiunea Lacu Sărat. De altfel, reprezentanții Gărzii de Mediu Brăila au anunțat că vor face controale în toate locațiile în care s-ar putea face grătare fără autorizație, și că vor da amenzi: “În perioada 28 aprilie – 1 mai 2018, la nivelul județului Brăila, echipe alcătuite din reprezentanți ai Comisariatului Județean Brăila al Gărzii Naționale de Mediu și ai Inspectoratului de Jandarmi Județean Brăila vor desfășura activități de verificare a locurilor de picnic neautorizate.

În aceste condiţii, pentru activități de picnic, brăilenilor le este recomandat ca loc de picnic incinta Taberei din staţiunea Lacu Sărat, administrată de Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Brăila”, se arată într un comunicat remis de către această instituție. Precizăm că taxa de intrare în Tabăra Lacu Sărat este de 5 lei/persoană, începând de astăzi. În locație sunt montate zece grătare și sunt disponibile 25 de căsuțe, care se pot închiria la preţul de 68 lei pe noapte.

Postări asemănătoare

Încă 3 persoane sosite din China, scoase din carantină. Transformarea unui etaj al Liceului de marină în spațiu de carantinare așteaptă avizarea

Maria Vlad Romaniţă

Control judicar pentru mama care și-a abandonat copilul

Maria Vlad Romaniţă

Jocuri de noroc fără licențe

Maria Vlad Romaniţă