Reperul
Alegeri Politic

C. Cristache (deputat PMP Galați): ”Trebuie să facem autostradă pentru cea mai mare aglomerare urbană: Galați-Brăila!”

Unul dintre cei mai vocali parlamentari de Galați, deputatul Partidului Mișcarea Populară, Cătălin Cristache, speră ca în curând, în zona Galați-Brăila să fie construită o autostradă. Chiar dacă deocamdată proiectul de lege a trecut de votul senatorilor, Cristache a declarat la Reperul TV că este optimist în ceea ce privește votul din camera decizională și că în cel de-al doilea mandat pe care speră să-l obțină, ”Autostrada Estului” se va materializa.

”Principalul proiect la care țin în continuare este Autostrada Estului Galați-Brăila-Buzău-Ploiești și pentru care sper ca la începutul celui de-al doilea mandat să se materializeze. A trecut de Senat, a ajuns în Camera Deputaților. Așa cum Autostrada Nordului a trecut la finalul acestui Legislativ, cred că și Autostrada Estului ar putea să treacă în următorul interval de timp. Mă voi lupta pentru acest proiect. Cred în el, mai ales acum, când am tot ascultat și programul PNL-ului. PNL se luptă la Buzău să facă autostrada Buzău Ploiești, cu atât mai bine pentru noi. Se scurtează drumul autostrăzii pe care eu am proiectat-o în legea pe care am depus-o în Parlamentul României. Trebuie să facem autostradă pentru cea mai mare aglomerare urbană: Galați-Brăila, până la Buzău. O să legăm și acest pod care se face peste Dunăre, să legăm și Dobrogea de Europa”, a declarat la Reperul TV, deputatul PMP, Cătălin Cristache.

În mandatul care tocmai i se încheie, Cătălin Cristache a avut, în cadrul Camerei Deputaților, 10 luări de cuvânt, 17 declarații politice, 92 de propuneri legislative, din care cinci au fost promulgate legi, 35 de întrebări și interpelări.

Postări asemănătoare

Paleologu (PMP): Cele 40 de procente pe care stă Iohannis se pot topi oricând

Maria Vlad Romaniţă

Deputatul PNL Antoneta Ioniță, unul dintre cei mai activi parlamentari brăileni în 2018

Reperul

Antoneta Ioniță: Dacă Guvernul PSD va refuza să aplice diferențiat taxa claw-back, medicamentele ieftine vor dispărea de tot din farmacii

Reperul