Reperul
Interviu Politic

C. Cristache (PMP), despre fuziunea cu PNL

Fake news – așa a catalogat liderul PMP Galați, Cătălin Cristache, știrea apărută în presă conform căreia ar exista discuții pentru o eventuală fuziune între PNL și PMP.

“Ce să cauți lângă liberali? Ei au luat 27% când au fost pe val. Acum sunt sub 20%. Gândiți-vă că pe această criză pandemică, criză economică, PNL-ul se va duce la 10 – 15% și acolo vor rămâne. Ce să cauți lângă PNL? Să mai creem o tabără, tabăra PMP din PNL? Acolo sunt foștii pdl-iști, foștii pnl-iști, foștii, foștii, foștii… Sunt atât de multe tabere că nu au loc ei între ei”, a declarat Cristache la Reperul TV.

Liderul PMP Galați a afirmat că la recentul congres al partidului s-a stabilit ca orice alianță politică se poate face doar cu votul a două treimi dintre membri. Noua echipă de conducere își propune să recâștige încrederea electoratului și nu dorește fuziunea cu o altă formațiune politică:

“Acestea sunt zvonuri pe surse din zona liberalilor care visează la așa ceva (…). Nu vorbim despre fuziune. În viitor putem să ne gândim la alianțe politice, dar nu la fuziune”.

Cătălin Cristache a anunțat că PMP și-a desemnat, deja, candidatul cu care va intra în cursa pentru alegeri prezidențiale. Cristian Diaconescu, noul președinte PMP, va candida pentru cea mai importantă funcție în stat, în 2024.

Postări asemănătoare

S-a votat la Galați pentru Republica Moldova

Maria Vlad Romaniţă

Antoneta Ioniță: Luptă internă între PSD-iști, dusă pe spinarea românilor

Reperul

Ambasada Israelului, despre declarațiile lui Bacalbașa: Scandaloase și neadevărate. Insultă protestatarii pașnici din Piața Victoriei, asociindu-i cu teroriștii Hamas

Reperul