Reperul
Interviu Politic

C. Cristache (PMP Galați): ”Imaginea Galațiului este schimbată”

“Trebuie să ai puterea să recunoști și ceea ce fac bine adversarii politici”, a declarat Cătălin Cristache, la Reperul TV. Vorbind despre proiectele Galațiului, liderul PMP Galați a comentat blocarea exproprierilor la Centura Mică a Galațiului de către consilierii PNL, amintind că cei trei consilieri județeni PMP au votat pentru continuarea proiectului.

”Sunt mari proiecte făcute la nivelul Galațiului, încât aș fi penibil să comentez că unul trebuia mai la stânga sau mai la dreapta sau să mă duc în Consiliul Județean să fiu idiotul de serviciu, să votez împotriva dezvoltării Centurii Galațiului (…). Ne chinuim de ani de zile să dezvoltăm Centura Galațiului și avem astăzi niște indivizi, că nu-i pot numi politicieni, care nu fac altceva decât să blocheze această investiție prin orgolii. Asta este politică? Asta este administrație? Noi nu trebuie să facem politică, trebuie să facem administrație. Avem un proiect câștigat pe fonduri europene de către Consiliul Județean. Trebuie susținut și votat de noi toți, indiferent dacă ești partid la putere sau în opoziție”, a declarat la Reperul TV, Cătălin Cristache care crede că în ultimii zece ani imaginea municipiului și județului este schimbată.

Războiul dintre Eugen Tomac și Cristian Diaconescu pentru preluarea puterii partidului a dăunat imaginii PMP, politicianul gălățean considerând că doar o colaborare între cei doi lideri ar putea aduce “puncte electorale” partidului.

”Din punct de vedere politic, Eugen Tomac este mult peste Cristian Diaconescu ca organizator, ca președinte de partid. Din punct de vedere al imaginii, Cristian Diaconescu este mult peste Eugen Tomac la nivelul percepției publice (…). Singura șansă pentru PMP este să rămână echipa unită: Eugen Tomac – președinte de partid, Cristian Diaconescu – candidat la prezidențiale”, a declarat Cătălin Cristache.

Postări asemănătoare

Deputatul liberal Alexandru Popa – Moș Nicolae pentru copiii defavorizați din localitățile brăilene Mircea Vodă, Ulmu și Viziru

Reperul

Câștigătorul de necontestat al alegerilor parlamentare la Brăila este tot PSD

Reperul

N. Marin (Pro România): ”Dacă George Stângă va ieși pe locul trei, Victor Dobre o să-i ia scaunul”

Sorin Rugină