Reperul
Eveniment Interviu Politic

C. Fotea, despre neparticiparea PNL la vizita ministrului Transporturilor: ”Probabil George Stângă era în concediu”

Vizita vicepremierului și ministrului Transporturilor la Galați, Sorin Grindeanu, a fost văzută diferit de social-democrații și liberalii gălățeni. Dacă  PSD a catalogat-o drept ”o reușită”, liberalii gălățeni au văzut-o ca … pe o ședință foto.

”Ar fi fost normal ca la o vizită a vicepremierului României, a ministrului Transporturilor, parte a Guvernului coaliției PNL-PSD-UDMR, să fie invitați și partenerii de guvernare, așa cum e firesc într-o coaliție, dar mai ales atunci când vine vorba despre proiectele destinate Galațiului. Din păcate, vizita domnului Grindeanu a fost confiscată de către social-democrați, doar pentru a-și face poze”, a  declarat George Stângă, președintele PNL Galați.

Prezent în cadrul emisiunii ”Interviurile Reperul TV”, președintele Consiliului Județean Galați, Costel Fotea, a ținut să-i dea replica președintelui PNL Galați, George Stângă, care nu a participat la vizita oficială.  

Nu vreau să comentez. Doar o să-mi adresez o întrebare retorică. Când PNL-iștii nu au avut niciun aport la Centura Galațiului și au venit și au semnat contracte la Galați, atunci era bine? Măcar puteau să spună că este începută de Partidul Social Democrat. Când pentru Drumul expres au fost aprobați indicatorii tehnico-economici, în 2019, de către PSD și au început licitațiile, mi se părea corect să se spună măcar: PSD a început această investiție și noi o continuăm. Nu mai comentez. Probabil era în concediu domnul președinte (n.r. George Stângă, președintele PNL Galați)”.

Postări asemănătoare

Meciul politic din Camera Deputaților a continuat la Realitatea TV Galați-Brăila

Sorin Rugină

PNL Brăila a decis – Cătălin Boboc intră în cursa pentru președinția CJ Brăila iar Lucian Căprariu în cea pentru fotoliul de primar

Reperul

Primăriile pot emite autorizații de construire și certificate de urbanism. Consiliul Județean dezinformează primarii din județ

Reperul