Reperul
Eveniment Galati

C. Munteanu (Oțelul Galați): ”Am putea să ajungem în situația să ni se suspende terenul”

Cristian Munteanu, managerul Suporter Club Oțelul Galați, atrage atenția tuturor suporterilor, inclusiv celor mici, să nu mai intre pe teren la finalul meciurilor, până nu pleacă toți fotbaliștii și arbitrul la vestiare. Recent, clubul a primit avertisment atât de la jandarmi, cât și din partea Federației Române de Fotbal să nu li se mai permită accesul suporterilor pe gazon imediat după fluierul de final al arbitrului, altfel atât fanii, cât și echipa ar avea de suferit.

”Am fost avertizați de Jandarmerie și de Federația Română de Fotbal să nu mai lăsăm copiii să intre pe teren. Amenzile sunt foarte mari și riscăm să ni se suspende terenul. Acestea sunt regulile. Până nu ies ultimul jucător de pe teren și arbitrul, nu are voie nimeni să pătrundă pe suprafața de joc. Acestea sunt regulile și trebuie să ne conformăm. Am putea să ajungem în situația să ni se suspende terenul sau să nu mai avem dreptul la spectatori în tribună”, a declarat la Reperul TV Cristian Munteanu, managerul Clubului Suporter Club Oțelul Galați.  

În cadrul aceleiași emisiuni, Cristian Munteanu a ținut să le mulțumească suporterilor pentru toate încurajările de la partidele echipei Oțelul Galați și le-a lansat invitația a de a fi în continuare în număr foarte mare pe stadion.

”Vreau să le mulțumesc suporterilor pentru toate zilele frumoase pe care ni le-au făcut până acum și sunt convins că vor fi în continuare alături de noi”, a mai spus Cristian Munteanu la Reperul TV.

Postări asemănătoare

Urmarit internațional, prins când îsi scotea cazierul

Maria Vlad Romaniţă

Urmărit internațional prins în tren

Maria Vlad Romaniţă

Flashmob la Galați: Stop traficului de persoane! Stop violență și stop abuz!