Reperul
Eveniment Galati

C. Munteanu (Oțelul Galați): ”Avem numele acesta uriaș în spate – Oțelul Galați”

După meciul de promovare în Liga a II-a, echipa fanion a Galațiului, Suporter Club Oțelul Galați, a intrat într-o binemeritată vacanță. Pe 23 iunie va avea loc reunirea lotului, iar pe 9 iulie va avea loc, acasă, un meci de gală cu FCSB. Conducerea clubului are deja planuri și ia în calcul promovarea în Liga I.

Șase jucători ar fi suficienți dacă am reuși să mai aducem. Nici prea mulți, pentru că am strica omogenitatea echipei, dar șase ar fi suficienți pentru a face față în Liga a II-a. (…) Ne vom bate pentru fiecare meci. Nu avem presiune anul acesta. Vom încerca să construim un grup de jucători omogen, iar în următorii doi ani să putem să promovăm. Avem numele acesta uriaș în spate – Oțelul Galați – și ne-am propus să ajungem în play off. Jucătorii sunt foarte motivați, în special cei care nu sunt din oraș. Au văzut ce înseamnă acest club – 15.000-16000 de oameni în tribune, plus alți oameni în afara stadionului care nu au plecat. Asta înseamnă o obligație pentru ei. Sunt convins că vor da totul pentru fiecare meci. Mergem la un nivel mult mai mare și avem speranța că lucrurile vor evolua așa cum ne dorim noi”, a declarat la Reperul TV Cristian Munteanu, managerul general al Suporter Club Oțelul Galați.

În cadrul aceleiași emisiuni, Cristian Munteanu a mai adăugat că echipa are nevoie de sponsori. Bugetul necesar pentru a face performanță, dar și pentru a lua în calcul cât mai curând promovarea în prima ligă ar fi de un milion de euro. La ora actuală, echipa este susținută financiar doar de Consiliul Local Galați.    

Postări asemănătoare

Cod galben la Galați și Brăila

Reperul

Ministrul Educaţiei: Noul an școlar ar putea începe pe 5 septembrie

Reperul

11 cadre medicale amendate pentru că nu purtau mască. Două spitale sancționate pentru anchete epidemiologice întârziate

Maria Vlad Romaniţă